Wie is ROOI?


     

 Rood. Ros. ROOI. Verder moet je het niet zoeken. Mijn rosse haren zijn de inspiratie voor de naam van dit project. 

Meer dan vijf jaar geleden dwong mijn gezondheid me om te stoppen met werken. Deze zware periode had ook een positieve keerzijde: ik begon te knutselen, te prullen en zelf dingen te maken.
Drie jaar geleden ontstond ROOI. Mijn eigen manier om toch actief te zijn. Op mijn eigen tempo. Je kan je wel inbeelden hoe blij ik hiermee ben. 

Met ROOI maak en selecteer ik juweeltjes die je moeilijk in één stijl kan plaatsen. In het begin waren het vooral geometrische en minimalistische juwelen. Vandaag vind je in mijn collecties heel wat stijlen terug. De ROOI'kes zijn vrouwelijk en toch stoer, minimalistisch of boho, kleurrijk of basic. Simpel, mooi, stijlvol en speels. En een beetje eclectisch, zoals ik ;-). 

Naast deze website, heb ik een mini-winkeltje in mijn gang en doe ik regelmatig een marktje of een home-sale (check it out: Soirée ROOI).

Oh ja. Ook wel belangrijk. Sabine is mijn naam. Sabine Coppens. En dan zijn er natuurlijk ook nog Tony, Aya en Sil. Mijn man en kindjes van zeven en acht jaar. Ook zij zijn ROOI. Want zonder hen zou het no way lukken.               

             


Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods